Splošni pogoji uporabe - Oblikovanje vrtov Carniola

Pravna zaščita

Spletna mesta, na katera se nanašajo ti splošni pogoji uporabe, so domena oblikovanje-vrtov.si in vse njene poddomene. Vsebina teh spletnih mest je last Trajnice Carniola - gojenje , Matic Sever s.p., Lemeževa ulica 6 (ni isti kot naslov vrtnarije), 1231 Ljubljana, Črnuče (v nadaljevanju: Trajnice Carniola) in je namenjena izključno informacijskim namenom. Spletna stran ponuja splošne informacije o Oblikovanju vrtov, Trajnicah Carniola in njenih poslovanjih, izdelkih, storitvah in inovacijah. Pogoje uporabe lahko Trajnice Carniola kadar koli spremeni in so zavezujoči za uporabnike. Z uporabo naših spletnih mest ste kot uporabnik spletnega mesta potrjujete, da ste seznanjeni s našimi pogoji in jih sprejemate.

Avtorske pravice

Vse informacije in slike, objavljene na spletnem mestu (besedilo, fotografije, skice, zemljevidi, načrti in računalniški programi), so zaščitene z avtorskimi pravicami. Uporabljajo se lahko izključno za izobraževalne in nekomercialne namene, pri čemer je treba ohraniti vse navedene avtorske pravice ali druge pravne opombe, vsebine pa ni dovoljeno kopirati, reproducirati ali kako drugače posredovati v komercialne namene. Ob vsaki reprodukciji (kopiranju, razmnoževanju, objavi, posredovanju) je treba navesti vir. Trajnice Carniola si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni, dopolni ali odstrani vsebino, objavljeno na tej spletni strani, v celoti ali delno. Uporaba objavljenih vsebin poteka na lastno odgovornost.

Omejitev odgovornosti

Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo najnatančnejše in najnovejše informacije na domeni oblikovanje-vrtov.si in njenih poddomenah. Uporabnike spletnih mest opozarjamo, da so besedila namenjena zgolj informacijskim namenom in zato nista zagotovljeni točnost in popolnost spletne strani. Vsi uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Trajnice Carniola si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni, dopolni ali odstrani vsebino te spletne strani. Ne Trajnice Carniola niti nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju in produkciji te spletne strani, ne more biti odgovorna za vsebino teh spletnih mest. Trajnice Carniola ne more biti odgovoren za napačne ali nepopolne informacije in za morebitno škodo, ki izhaja iz uporabe teh informacij, prav tako ni odgovoren za morebitno škodo, ki izhaja iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe oz. nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, informacij vsebovanih na spletni strani in/ali za morebitne napake ali pomanjkljivosti v vsebini te spletne strani, ne glede na to, ali so bili uporabniki o tem obveščeni. Na spletnem mestu oglasevanje-vrtov.si in njegovih poddomenah so tudi povezave do drugih spletnih mest, ki ne pripadajo Trajnicam Carniola. Trajnice Carniola ne prevzema odgovornosti za zunanja spletna mesta in ni kontaktna točka za pritožbe. Trajnice Carniola ne prevzema odgovornosti za točnost povezave ali sklice na druge spletne strani. Trajnice Carniola prav tako ne more biti odgovoren za škodo (vključno s tisto, ki jo povzročijo virusi) na računalniški opremi, mobilnih telefonih ali drugih aplikacijah, ki se lahko uporabljajo za dostop do spletne strani, ki bi nastala zaradi obiska strani oglasevanje-vrtov.si ali njenih poddomen. Trajnice Carniola ni odgovorna za škodo katere koli vrste, ki bi nastala zaradi uporabe ali nemožnosti uporabe spletne strani oglasevanje-vrtov.si ali njenih poddomen, v skladu z zakonom.

Spremembe splošnih pogojev poslovanja (SPP)

Nenehen razvoj interneta zahteva, da posodabljamo našo spletno stran in spreminjamo svoja pravna obvestila. Trajnice Carniola si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli, na kakršenkoli način in iz kakršnih koli razlogov, brez predhodnega obvestila, spremeni vsebino spletnih mest in pravna obvestila ter ne prevzema odgovornosti za posledice takšnih sprememb. Vsi uporabniki uporabljajo vse objavljene vsebine na lastno odgovornost.